Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra gun-britt.dk. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og gun-britt.dk 

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af dine tidligere ordrebekræftelser, skal du sende en mail til info@gbproducts.dk 

Pris og betaling 

Hos gun-britt.dk kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort / Visa / VisaElectron / Mastercard / Eurocard / Forbrugsforeningen. 

Alle priser i gun-britt.dk er i danske kroner (DKK) og er inkl. Moms. Priserne opdateres løbende og der tages forbehold for trykfejl.

Reklamation 

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra gun-britt.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til gun-britt.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, gun-britt.dk har stillet dig i udsigt. I forbindelse med reklamationssager afholder gun-britt.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang, og du vil blive informeret om det videre forløb via e-mail når vi har modtaget varen.

Refusion 

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel.

Afbestilling i salon

afbestilling senest 24 timer før aftalte tid. Så vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden kunde. Ved afbud mindre end 24 timer før aftalte tid, opkræves der 50% af behandlingen. VIGTIG: Afbud SKAL meddelse via telefon.